Wat is een inspiratiesessie?

Inspiratie is niet alleen iets dat je bij wijze van een blikseminslag treft. Je kunt het opzoeken. Want het wacht onder het oppervlakte tot je het uitnodigt om naar boven te komen.
Maarten Dijkstra

In een gesprek van een tot twee uur stap je uit de waan van de dag. We hebben het over wat en wie jou inspireren. Deze sessie staat in het teken van mogelijkheden.

Het heeft iets krachtigs als je vrijuit gaat denken terwijl er iemand aandachtig naar je luistert. Al pratende kom je zo (nog) meer in contact met je bevlogenheid.

Gun jezelf een moment waarin het even allemaal om jou draait.

Als resultaat heb je inzicht in jouw:

  • Unieke kwaliteiten
  • Waarden
  • Inspiratiebronnen
  • Volgende stap naar resultaat

In deze maand geef ik:

sessies t.w.v. 125 euro weg geef.

Heb je dit nodig?

In contact zijn met wat jou inspireert geeft je energie en laat je denken in mogelijkheden. Er verschijnen lichtjes in je ogen, je enthousiasme wordt voelbaar en dat is aanstekelijk.

Dit is geen wishful thinking het is een wetenschappelijk onderbouwd proces.

Waarom nu?

In deze tijd van eindeloos veel prikkels is er zelden tijd om af te stemmen op jezelf. Iedereen die dat wel doet onderscheid zich van de massa.

Door op jezelf af te stemmen ontdek je jouw waarden. En die geven je een kompas waarop je kan sturen in je leven.

Waarom met mij?

Wanneer neem je hier zelf de tijd voor? Wanneer luistert er iemand tot twee uur aandachtig naar je? Door een afspraak te maken met mij ga je het echt doen.

Als coach weet ik als geen ander te vragen, luisteren en met jou te ontdekken wat je diepere drijfveren zijn.

Heleen Kruitbosch (Medisch maatschappelijk werker en arbeidsconsulent)

“Ik heb een hele inspirerende en prettige sessie met Maarten gehad. Hij sloot goed aan bij de dingen die ik vertelde en bracht een bepaalde rust in het gesprek was ruimte gaf voor nieuwe inzichten. De combinatie van praten en wandelen in de natuur sprak mij ook erg aan. Dank je wel Maarten!”

Renate van der Zaag (Directeur Chaletbouw Friesland)

“Maarten kwam met verrassende vragen, wat er voor zorgde dat er een stukje bewustwording kwam in wat voor mijn toekomst van belang is. En de mensen die daarbij van belang zijn. Hartelijke groet, Renate”

Christien Geers (Eigenaar WijzOud)

“Het was zeker een interessante wandeltocht met een goed gevoel kijk ik er op terug….ondanks dat het langer duurde dan we gepland hadden …haha. Het goede gevoel komt naar boven door de manier waarop je mij ruimte gaf om enthousiast mijn verhaal te vertellen en er inzicht ontstond dat ik gelukkig ben op dit moment met de gekozen weg mbt het zelfstandig ondernemen. Het gaf mij bevestiging dat dit de wijze is die bij mij past en ik inhoudelijk mij goed voel bij de gekozen thema’s. …..zelfstandig ondernemen door middel van advies en coaching op thema’s van zelfregie en samenregie.”

Waarom geef ik deze sessies (t.w.v. 125 euro) weg?

““Don’t ask yourself what the world needs; ask yourself what makes you come alive. And then go and do that. Because what the world needs is people who have come alive.” ~Harold Whitman”

Hoe zou de wereld er uit zien als meer mensen zouden luisteren naar hun geïnspireerde momenten en dat omzetten in actie? Dat is een wereld waar ik in wil leven. Het geven van deze sessie is mijn manier om dat te realiseren.

Het is voor mij ook een manier om bijzondere individuen te ontmoeten en mijn netwerk te vergroten. Ik creëer mijn praktijk op basis van persoonlijke verwijzingen. Met deze sessies laat ik weten wat ik doe. En mocht tijdens of na de sessie blijken dat er een klik is tussen ons en je wilt echt werk maken van je doelen dan kan het ook het begin zijn van een verdere samenwerking.

Wat verwacht ik van jou?

Ik maak twee uur vrij in mijn agenda voor het gesprek. Mijn telefoon gaat uit en ik ben er voor 100%.
Dat verwacht ik ook van jou. Dat is het. En als het gesprek je wat gebracht heeft vraag ik je vrijblijvend om een referentie.

Ja ik ben geïnteresseerd en geef mij op


Of bel meteen 0624738884 (Een WhatsApp of SMS bericht kan altijd)