Missie

Ik werk aan een wereld waarin mensen: zijn afgestemd op hun innerlijke kompas, de verantwoordelijkheid nemen voor eigen leven en weten wat ze met plezier willen bijdragen aan hun omgeving. Als jij bent afgestemd op je innerlijk en de juiste acties onderneemt maak je de impact die je wenst.

Als coach ben ik, in alle eerlijkheid, gecommitteerd aan het aanspreken van de innerlijke leider in jou. Samen creëeren we een vrijplaats voor mogelijkheden. Ik zie wat mogelijk is voor jou en nodig dat uit om naar buiten te komen.

Ik geloof dat ieder individu een positieve impact op de wereld kan hebben en die verantwoordelijkheid moet nemen. Ik geloof dat jouw impact versterkt wordt als je bent afgestemd op je eigen waarden en grootste talenten.

Ik maak mijn impact via coaching en nodig jou uit om samen te creëren, leren en spelen.

Over Maarten

Maarten Dijkstra

Als jongen dacht hij de nieuwe Indiana Jones te worden: een avontuurlijke wereldreiziger die verborgen schatten ontdekt. In plaats van archeologie studeerde Maarten een jaar in Seattle, in Amerika, waar het contact met verschillende culturen zijn horizon verbreedde.

Teruggekomen volgde hij een studie op het raakvlak van psychologie, informatica en design. Dit ging gepaard met een zoektocht naar persoonlijke ontwikkeling. Een traject vol ontdekkingen op het vlak van menselijke potentie. De interesse die toen is gewekt is nooit meer opgehouden.

Vanuit zijn werkzaamheden in de ICT werkte hij met klanten als Microsoft en leerde verschillende branches kennen zoals het MKB, de financiële sector en de zorg. Hij was de creatieve schakel tussen de belangen van de opdrachtgevers (vaak de directie) en eindgebruikers. Hij bedacht en ontwierp apps, games, websites en programma’s. Daarnaast was hij als zelfstandige actief om individuen, zzp-ers, kleine bedrijven en start-ups te ondersteunen met hun online aanwezigheid.

Omdat de interesse in de mens achter de software steeds belangrijker werd kwam een nieuwe stap: de NOBCO geaccrediteerde opleiding tot coach. Zijn missie is het ontdekken van de (verborgen) mogelijkheden van mensen en om hen de held te laten worden in hun eigen avontuur.

Mijn commitment

  • Ik ben opgeleid tot coach op een geaccrediteerde post-HBO studie
  • Ik werk volgens de gedragscode van de NOBCO, beroepsverering voor coaches
  • Ik evalueer de kwaliteit van mijn werk
  • Ik blijf groeien als professional
Wil jij een commitment maken om te groeien? Dan nodig ik je graag uit voor een gesprek. (Mail/Bel)