Wat wil jij bereiken?

Stel je voor dat alles dat je wilt lukt. Hoe zou je je voelen, wat zou je denken en doen?

Wil je werken aan jouw vaardigheden, de relatie met jezelf, je relaties met anderen, je perspectieven op je loopbaan? Of zoek je nieuwe energie en balans of de beste versie van jezelf?

Je doelen zijn vaak dichterbij dan je denkt. Ben je klaar om de eerste stap te zetten?

Live out of your imagination, not your historySteven Covey, auteur van De zeven eigenschappen van effectief leiderschap

De juiste omstandigheden voor jouw ontwikkeling

Voorwaarden voor groei zijn ruimte, veiligheid, feedback en aandacht. Dan komt de energie vrij om verder te reiken dan je voor mogelijk hield.
Wat kan je verwachten?

De drie fasen van een coaching traject:

1. Kennismaking en afspraken

We maken kennis. Jij geeft aan waar je tegenaan loopt en wat je graag wilt bereiken. En ik vertel hoe ik werk en wat ik je te bieden heb. Als er een goede klik is spreken we een vervolgstap af.


2. Inzicht, doelen en acties

Groei ontstaat vanuit pijn of plezier. Wat je uitgangspunt ook is, we zoeken naar jouw positieve drive voor ontwikkeling. Je krijgt een helder beeld van de huidige situatie en waar je naar toe wilt. Je onderzoekt jouw gedachten en dromen over hoe en wie je wilt zijn. We bespreken wat je nodig hebt om naar die nieuwe situatie toe te groeien. En jij stelt doelen en acties op waar je zelf mee aan de slag gaat.


3. Verandering, falen en succes

Vanuit nieuwe perspectieven en strategie├źn kom je tot nieuwe ervaringen. Die bespreek je met mij en je maakt weer nieuwe stappen. Systematisch kom je tot de verandering die je voor ogen hebt. Je hebt nu inzicht in je eigen patronen, behoeften en de randvoorwaarden voor jouw succes. Met die bagage en nieuw gedrag ben je vrijer in nieuwe situaties. Je staat weer aan het roer van je eigen ontwikkeling. Het traject wordt afgesloten en je gaat zelfstandig verder.


Hendrien Hoekman

“Door zijn manier van open vragen stellen en zijn luisterende houding voelde ik mij snel op mijn gemak bij hem waardoor ik de doelen voor mijzelf helder kreeg.”

Wat is jouw instelling?  • Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen groei

    Door coaching krijgt je nieuwe inzichten. Jij bent degene die daar in de praktijk mee aan de slag gaat.

  • Je krijgt lol in je eigen ontwikkeling

    Leren is spelen en je wilt dingen wel eens anders doen dan anders.

  • Je onderneemt actie

    Veranderingen vinden plaats door te ervaren. Dus je bent bereid om actie te ondernemen.